IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Matthew Hill

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matthew Hill
P R I S O N E R

avatar

Aantal berichten : 34
Registratiedatum : 23-03-13
Leeftijd : 23
Woonplaats : Neverland~

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Loverboy, you're playing those hearts like toys, Don't you feel bad, don't you feel bad?
Quote: Well I'm your friend, friends with benefits.

BerichtOnderwerp: Matthew Hill    za maa 23, 2013 12:42 pm

MATTHEW HILL
I beg for attention in small doses,
Leave the scene smelling of dead roses
Statistics & Information
P.O.B Melbourne, Australië.
Occupation Gevangenen.
Kind Gevangenen.
Current Age 23
Parents Death... Accidentally.
Siblings Probably.
Played By Josh Franceschi.
Written By Michelle.

Appearance

Oog kleur: Blauw
Haar kleur: Bruin
Lengte: 1,74m
Gewicht: 87 kg
Extra: Tatoeage van de Romeinse cijfer 6 op de binnenkant van zijn rechter wijsvinger.

Matthew Hill is niet bepaald een mooi boy. Toch heeft hij iets aantrekkelijks in zich waardoor mensen gemakkelijk een praatje met hem maken. Zijn huid is een beetje bleek waardoor zijn fel blauwe ogen behoorlijk opvallen. Wat ook een kenmerk van zijn gezicht is zijn, zijn grove wenkbrauwen. Ook zijn tanden zijn een kenmerk, ze zijn bijna onnatuurlijk wit en staan ook niet allemaal recht. Zijn lichaamsbouw is niet heel bijzonder, hij is niet bijzonder lang of super slank. Maar onderschat hem niet, zijn lichaamsbouw mag misschien helemaal niet bijzonder zijn, hij is wel behoorlijk sterk en weet hoe hij zijn kracht moet gebruiken. Zijn klendig is los zittend en gemakkelijk. Spijkerbroek (vaak met gaten), simpel shirt en een simpel vest. Vaak draagt hij over zijn half lange haar een grijze muts. Als hij geen muts draagt zit het vaak een beetje warrig.

Personality

F L U E N T
Matt is behoorlijk welbespraakt. Hij kan mensen om hun vinger winden als hij wilt. Hij is totaal niet opdringerig. Hij heeft een geduld die bijna onmenselijk is, is voor de meeste mensen een beetje vreemd. Maar daar trekt hij niets van aan. Hij gebruikt het alleen maar om mensen op gemak te stellen en te vertellen dat het gewoon een goeie eigenschap is van hem. Zoals de vele eigenschappen van hem, waar ook een luisterend oor onder valt. Veel mensen zullen dan ook naar hem toe gaan als er iets aan de hand is. Matt zal dan ook altijd doen als of hij de volste interesse in je heeft.

I N T E L L I G E N T
Matthew is een hele intelligente jongen. Hij weet namelijk heel veel, jammer genoeg van zaken waar hij zich niet bezig mee moet houden. Maar ook van heel veel zaken die heel goed zijn. Bijvoorbeeld alleen al het feit dat hij in zijn oude onderkomen kisten vol met boeken had. Dat hij schriften vol met verhalen had. Zijn woordenschat is bijna perfect en hij weet zelfs een hoop van geschiedenis na te vertellen. Jammer genoeg is zijn intelligentie nooit gestimuleerd door zijn ouders. Heeft hij nooit lang genoeg op een school kunnen zitten om zijn intelligentie te kunnen tonen.

L I E S
Ja mensen denken dat Matt de perfecte jongen is. Dat hij een geweldig luisteraar is en een geweldige heer is die alles voor een meisje zou doen. Ja dat zijn allemaal leugens. Matthew bestaat uit leugens. Tegen iedereen vertelt hij wel weer een nieuwe leugen. Hij is helemaal niet zo'n persoon die naar anderen luistert, het gaat het ene oor in en het andere oor uit. Maar dat hoeft niemand te weten. Hij vind het heel belangrijk dat mensen denken dat hij een geweldige jongen is. Zo lang ze maar in zijn leugens geloven, dan vind hij het prima.

P O W E R
Machtsgevoel is een groot onderdeel voor Matthew. Hij vind het namelijk heerlijk om macht te hebben over mensen. Hij moet ook macht hebben over mensen, omdat hij anders bang is dat mensen over hem heen lopen. Hij zou dan ook snel de touwtjes in handen nemen en als je het er niet mee eens bent dan zal hij het laten merken. Matthew is zeker geen persoon die je het liefdevol zal vertellen. Hij zal het wel in je slaan dat je hem als een machtspersoon moet zien. Zo lang Matthew macht voelt, heeft hij het gevoel dat hij mee doet. Dat hij iets kan doen zonder dat hij het gevoel krijgt dat hij vroeger voelde. Dat hij zich niet slap voelt, maar juist krachtig.

L O V E R B O Y
Matthew is een echte Loverboy. Hij zorgt er voor dat een meisje zich geweldig voelt. Dat hij alle schoonheid aanprijst die het meisje maar heeft. Daar is hij dan ook continu mee bezig. Hij kijkt niet of het meisje een mooi innerlijk heeft. Hij kijkt of ze bruikbaar is. Of hij haar kan gebruiken. Ook weet hij precies welke meisjes hij er uit moet pikken. Welke onzeker zijn over zichzelf en niet zeker weten of ze er wel bij horen. Matthew weet hun wel op hun gemak te stellen en weet ze ook te vertellen dat ze er wel bij horen. Dat ze wel heel mooi zijn, maar vooral om er voor te zorgen dat ze gaan doen wat hij wilt.

R E G R E T
Ze hebben Matthew wel eens gevraagd of hij spijt had. Matthew had gezegd dat hij het nog een keer zou doen als dat nodig was. Maar dit waren woorden van een stoere jongen die Matthew denkt te zijn. Want Matthew heeft degelijk spijt. Spijt dat hij zo geworden is niet, want hij kon er niets aan doen. Spijt dat hij dit gedaan heeft, ja dat wel. Daar had hij wel iets aan kunnen doen. Maar hij was nooit mans genoeg om zijn mond open te trekken. Nooit mans genoeg om een keer tegen zijn vader in te gaan of tegen zijn moeder. Nooit mans genoeg om zijn eigen vrienden de waarheid te vertellen. Daar heeft hij spijt van.

History

Matthew is misschien wel de bekendste en anders wel de gevaarlijkste Loverboy in tijden. De zes moorden op zijn geweten van zijn ouders en vier andere meisjes stonden groot in kranten. Zijn naam werd niet aangeduid als Matthew H. Maar iedereen wist gewoon hoe hij heette en hoe hij er zag. Er zijn maar weinig mensen die iets weten over Matthew. Tegen iedereen vertelt hij weer iets anders en iedereen gelooft weer een ander verhaal. Het is maar net wat je wilt geloven en wat niet. Maar er zijn wel een paar feiten die je kunt na trekken. Matthew is geboren in Melbourne in Australië, uit eindelijk verhuist. Matthew heeft twee ouders. Zijn vader Jack Hill, wie Matthew altijd tot op de grond van zijn hart haatte en zijn moeder Abby Hill. Ook deze persoon stond niet hoog aan het lijstje van zijn favoriete personen. Voor zover Matthew weet, heeft hij geen broers of zussen, maar zijn vader zou heus wel ergens een buiten echtelijk kind hebben rondlopen. Daarnaast is er ook maar weinig bekent over de scholen waar Matthew heeft gezeten. Volgens de meeste leraren was hij wel een slim kind, maar werd hij telkens van school tot school geplaatst dat niet echt goed was voor zijn ontwikkeling. Daarnaast was zijn thuis situatie niet perfect. Maar bij wie nou wel? Matthew zal je nooit vertellen wat er daadwerkelijk gebeurd is in zijn leven. Maar als je goed naar hem luistert zal hij vele dingen vertellen. Maar dat is juist het probleem met mensen, ze luisteren niet. Daarom verteld Matthew het ook niet, mensen genieten van andermans leed. Matthew verdient geld aan andermans leed.

Na zijn 14de hebben zijn ouders hem nooit meer gezien, op zijn 18de was zijn laatste ontmoeting met hun, maar die kunnen ze niet meer na vertellen. Pas toen had hij echt genoeg van zijn ouders? Nee al veel eerder, maar hij had nooit het lef gehad om een woord er over te zeggen. Zijn vrienden? Die durven niets te zeggen. Die zijn bang dat Matthew langs zal komen. De moorden op zijn geweten hebben hun bang gemaakt. Ook zij zullen nooit iets vertellen over het deel van het verleden wat ze kennen van Matthew. Al kennen de meeste alleen maar leugens. Meisjes die hij heeft gekend als vriendinnetje of als product, zullen ook geen woord over hem zeggen. Zijn net zo bang voor hem als dat zijn vrienden zijn. Sommige kunnen ook niets meer zeggen omdat ze niet meer leven, andere durven gewoon weg niet. Zelfs hun ouders zouden nooit mans genoeg zijn om iets te zeggen. Daar geniet Matthew alleen maar van. De macht die hij heeft gecreërd. Dat is wat zijn verleden hem doet vergeten.

court
Matthew opende zijn ogen. Zijn zware hoofdpijn was nog steeds niet over gegaan. Zijn blauwe ogen keken rond de zaal. Mensen die hem aanstaarden, sommige beschuldigend en andere, wie hield hij voor de gek? Iedereen keek hem beschuldigend aan. Zelfs zijn eigen advocaat keek hem beschuldigend aan. Ja Meneer Hays, keek hem ook beschuldigend aan. Hij kwam wel op voor Matthew, maar ondertussen walgde hij van de daden die Matthew gedaan had. Naar zichzelf en naar de andere mensen. "Orde in de zaal!" Matthew keek op van de tafel waar hij aan zat. De rechter die net met zijn hammertje op de tafel had geslagen keek hem streng aan. Alsof hij nog iets ging doen met al die bewakers om zich heen. "Dit is zaak nummer 345, met de verdachten 034-775-887 ook wel bekend als Matthew Hill. Komt u naar voren treden en neem plaats." De man had een varkenskop. Dat vond Matthew. Hij zag er uit als een grot trol uit Lord Of The Rings. Zo'n lelijke dikke kop die onder het zweet zat, waar dan die witte pruik op geplaatst was, die je maar al te graag van zijn kop wilde trekken. Matthew stond op van zijn plaats, voelde hoe zijn advocaat hem begeleidde naar de stoel, waar hij tegen over de Rechter moest gaan zitten. Zachtjes beet hij op zijn onderlip voor dat hij ging zitten. Voelde hoe alle ogen van alle mensen die hem af wilde zien gaan, in zijn rug branden. Hij slikte en nam plaats op de stoel. "U heeft gezworen alles naar waarheid te zullen vertellen, zelfs als deze waarheden uw zou beschuldigen. Klopt dat." Het was geen vraag, maar een feit van de Rechter.
"Dat klopt Edelachtbare." Zijn stem klonk rustig, alsof hij gewoon een gesprekje aan ging. Dat het er niet vanaf hing of hij morgen nooit meer het daglicht zou dien. "Matthew Hill geboren in Melbourne Australië. Zoon van Jack Hill en Abby Hill. Geboren op 25 mei 1990... Matthew spande zijn spieren aan bij het horen van zijn ouders namen. Wat wisten zij nou helemaal? Waar ging het hem nou helemaal om? Goeie cijfers? Normaal leven? Hij had geen normaal leven bij zijn ouders gehad. Hij zou ook nooit een normaal leven krijgen bij zijn ouders. "... Heeft u daar nog iets aan toe te voegen?" Vroeg de Rechter aan Matt. Hij schudden zijn hoofd. Hoorde de potloden krassen over het papier, van de tekenaar die hier later verslag van zou uitbrengen. Zo lang ze maar zijn goeie kant hadden, vond hij het niet erg. "Niets aan toe te voegen Edelachtbare." Zei Matthew zeer vriendelijk. "Meneer Hill word verdacht van meisje en vrouwen dwingen in de prostitutie. Heeft zes moorden gepleegd en geprobeerd zelfmoord te plegen. Klopt dit?" Moest dat er nou weer bij? Ja hij had zelfmoord geprobeerd te plegen, maar dat was al weer lang geleden.
"Ja Edelachtbare." Sprak Matthew. "Op de nacht van 27 februari, waar u bent aangehouden in de Loods. Waar was u mee bezig?" Alsof de Grot Trol het zelf niet wist.
"Geld tellen Edelachtbare. Ik telde geld dat ik die avond verdiend had, door het meisje door te verkopen aan een oude man. 750 euro heb ik voor haar gekregen. Geen vet pot, maar genoeg om een paar weken mee van rond te komen." Het kon Matthew vrij weinig schelen dat het niet netjes gesproken was. Dat hij dit misschien niet mocht vertellen. Hij hoorde de ouders al weer janken van dat mormel. Haar moeder jankte net zo irritant als dat zij deed. "U beweerd te weg gelopen te zijn op uw 14de toen uw moeder u die nacht seksueel misbruikt had." Matthew keek de Rechter vuil aan, hij voelde het bloed door zijn lichaam pompen en kon de man wel iets aan doen.
"Niet waar! Mijn moeder heeft mijn nooit seksueel misbruikt." Opnieuw een leugen. Zijn moeder had dit daadwerkelijk gedaan. Sinds Matthew zich kon herinneren deed ze dit. Hij dacht vroeger dat het normaal was, maar later kwam hij er achter dat het niet zo was. Hij beet zachtjes op zijn onderlip. Dit was niet waar, hij wilde dat dit niet waar was. "Uw vader heeft u mishandeld in uw jongere jare..." Dit keer onderbrak Matthew de Grot trol.
"Mijn vader was een zak! Een douchebag eerste klas. Maar hij heeft me nooit met een vinger aangeraakt!" Weer een leugen. Zijn vader had hem daad werkelijk mishandeld. Bont en blauw geslagen. Hem van de trap gedonderd of hem de hele nacht buiten laten staan. Lichamelijk mishandeld, maar vooral geestelijk mishandeld. "U bent op uw 14de begonnen met meisjes werven voor de prostitutie?" Matthew knikte langzaam.
"Vrouwen zijn zielig wezens. Willen alleen maar hun goeie eigenschappen horen en als ze het lang genoeg horen dan doen ze alles voor je." Matthew ontspande weer en zakte terug in zijn stoel. Vrouwen, ze waren zielig. "U heeft eerder een bekentenis afgelegd over de moorden op... Jack Hill, Abby Hill, Louise Mcfew, Sashia Mcfew, Julia Slowayk, Jasmine Stuward. U heeft deze mensen met hetzelfde mes vermoord, dat is na DNA onderzoek bewezen. Met meerdere mes steken en sommige slachtoffers verdrinkings-dood. Heeft u daar iets aan toe te voegen." Matthew glimlachte, wat waren ze toch goed in hun onderzoekjes. Hij boog naar voren toe en schudden opnieuw zijn hoofd.
"Niets aan toe te voegen, Edelachtbare." Zei hij. "Heb je dan totaal geen spijt? Monster!" Matthew draaide zich om, keek recht in de ogen van de vrouw die dit naar hem geroepen had. De Rechter riep weer om stilte, maar Matthew stond op. Hij draaide zich totaal naar de vrouw en grijnsde alleen. "Als ze je de keuzen zouden geven, zou je het dan opnieuw doen?" De vrouw moest ouder zijn dan hij, maar stond te trillen op haar benen. Ze was bang voor hem heel bang.
"Ik zou het zo weer doen, Mevrouw Slowayk." Wist Matthew haar te vertellen. "Matthew Hill, verdachten van aanzet tot prostitutie, verdachten van de moorden op Jack Hill, Abby Hill, Louise Mcfew, Sashia Mcfew, Julia Slowayk, Jasmine Stuward. Is schuldig bevonden, na bewijzen uit politie onderzoek. U wordt veroordeeld voor levenslang." Bij elk normaal persoon moest nu de lood in hun schoenen zakken. Moesten nu bang zijn en in hoger beroep willen gaan. Maar Matthew draaide zich alleen maar om naar de Rechter en keek hem uitdagend aan. "Deze zaak is gesloten."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://supernaturall.actieforum.com
Spencer Reid
A D M I N

avatar

Aantal berichten : 91
Registratiedatum : 20-03-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Sometimes the hardest part isn't letting go, but rather, learning to start over.
Quote: Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!

BerichtOnderwerp: Re: Matthew Hill    za maa 23, 2013 8:53 pm


_________________"It has been said that time heals all wounds. I do not agree.
The wounds remain. In time, the mind, protecting
its sanity, covers them with scar tissue,
and the pain lessens, but it is never gone."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://alcatraz.actieforum.com
 
Matthew Hill
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Alcatraz :: 
 :: Sign In :: Accepted
-
Ga naar: