IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Spencer Reid

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Spencer Reid
A D M I N

avatar

Aantal berichten : 91
Registratiedatum : 20-03-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Sometimes the hardest part isn't letting go, but rather, learning to start over.
Quote: Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!

BerichtOnderwerp: Spencer Reid   za maa 23, 2013 10:21 pm

Spencer Reid
Try again, fail again, fail better.
Statistics & Information
P.O.B Las Vegas, Nevada
Occupation Former Supervisory Special Agent
Kind Gevangenen - Bewaker - Bewoner
Current Age 26 Jaar
Parents Diana Reid (mother), William Reid (father)
Played By Matthew Gray Gubler
Written By Lisa c:

Appearance


Haar Kleur; Bruin
Oog Kleur; Bruin

Spencer is iets groter dan de meeste mensen en is ook vrij smal. Daardoor kan hij er soms nogal onhandig uit zien maar dat is hij niet. Hij heeft bruin haar dat de neiging heeft om door te groeien als hij het niet zou knippen. Hij houd het altijd zo dat het niet kort is maar wel langer dan dat van de meeste mensen. Al laat hij het soms ook gewoon tot aan zijn schouders groeien.

Personality


[ S O C I A A L - O N H A N D I G ] Spencer is sociaal onhandig, niet dat hij niet durft praten met mensen in tegendeel zelfs, daar heeft hij geen problemen mee, dat mocht ook niet tijdens zijn tijd in de FBI. Waar hij wel last van heeft is dat hij zich vaak op iets fixeert en vanaf hij dan begint te praten, stopt hij niet. Zijn team moest hem dan ook altijd zeggen te zwijgen. Vaak begon hij gewoon een uitleg over iets op het verkeerde moment. Ook kan hij wel eens hebben dat hij onbewust van onderwerp veranderd. Spencer vertoont ook veel andere autistische neigingen.

[ E M O T I E S ] Spencer worstelt vaak met zijn eigen emoties. Van sommige weet hij niet zeker hoe hij ze moet tonen en of hij ze wel moet tonen. De helft van de tijd probeert hij de slechte dan ook te camoufleren voor de andere mensen, echter met weinig succes. Als hij met iets worstelt dan valt het altijd hard op te merken. Daarvoor moet je hem niet eens goed kennen.

[ T E C H N O F O O B ] Hij heeft zich nooit echt geïnteresseerd in al die technische snufjes. Uit de gevangenis had hij wel een gsm en een laptop maar dat waren maar twee simpele machientjes.

[ G E R M A P H O B I C ] Spencer heeft er last van maar wel maar in kleine maten. Het is niet zo dat hij overal vies van is en kranen met zijn ellebogen gaat dicht draaien. Echter heeft hij het er niet voor om vreemde aan te raken, hij zal dan ook niet snel iemand zijn hand schudden.

[ V R I E N D E L I J K ] Op zich in Spencer echt wel vriendelijk. Als hij wat doet bedoeld hij het meestal niet slecht en hij probeert ook vaak het goede in mensen te blijven zien, maar door zijn tijd bij de FBI is hij wel te weten gekomen dat er niets altijd een goed iets is in mensen.

[ L I E F ] Spencer is zeker geen gemeen persoon, iemand die geen slechte bedoelingen heeft maar soms is hij gewoon te lief. Als je echt zijn vriend word en hij je echt gaat vertrouwen zal je veel van hem gedaan krijgen, echter wanneer dat je hem verraad zal hij enkel maar kwader zijn.

[ I N T E L L I G E N T ] Spencer is een genie met een IQ van 187. Zijn hele middelbare school had hij weten af te maken op een leeftijd van 12 jaar, nadien was hij verder gegaan met de hoge school. Enkel doordat hij zo intelligent is was hij op een leeftijd van 22 jaar bij de FBI toegelaten. Veel mensen daar namen hem echter niet serieus door zijn jonge leeftijd.

History


Spencer Reid was geboren op 9 oktober 1981 in Las Vegas, Naveda. Zijn ouders zijn William Reid, een advocaat, en Diana Reid, een voormalig professor in de 15e eeuwse literatuur. Diana is ook een paranoïde schizofreen , en ging uit haar medicatie tijdens haar zwangerschap. Reid en zijn moeder hebben een zeer hechte relatie, ondanks haar toestand. Op een leeftijd van vier jaar werd Spencer benaderd door een man tijdens het schaken in het park. Er was totaal niet gebeurd, hij had alleen met de man gepraat maar toch dacht Diana dat haar zoon in gevaar was en daardoor maakte ze plannen om te verhuizen. Maar enkele dagen nadien werd hun buurjongen sexueel misbruik en vervolgens vermoord. Achteraf was Diana getuigen van de moord op de dader. De vader van de buurjongen was de dader aan het doodknuppelen met een honkbal knuppel. Diana was hier getuigen van en kreeg ook bloed spatters op haar kleding. Toen ze terug thuis was verbrande William meteen haar kleding maar beide hadden ze niet door dat Spencer dit had gezien. Had gezien hoe bebloed dat de kleding van zijn moeder was. Enkele jaren later toen Spencer 10 jaar was verliet William zijn vrouw en zoon om ergens anders te gaan leven. Door Spencer zijn jonge leeftijd en zijn IQ was hij op de middelbare school vaak het slachtoffer van al de pesterijen. Zo heeft hij een bekend hoe hij vroeger was uitgekleed en was vastgebonden aan een doelpaal vlak voor al de leerlingen hun ogen. Niemand had echter de neiging om hem eraf te halen waardoor hij daar verschillende uren had gehangen. Zijn status op school veranderde echter toch de basketbal ploeg begon te winnen met hem als coach. Toen hij uiteindelijk 12 was had hij het middelbaar volledig afgerond. Toen hij achttien was geworden was hij zich er bewust van dat de toestand van zijn moeder was verergerd. Zo erg dat ze niet meer voor zichzelf kon zorgen. Spencer had dan besloten om haar in een instelling te steken en ze waren zijn moeder dan ook komen halen. Diana wou het niet en zei dat Sspencer het recht niet had om dit te doen maar hij was 18, dus had hij het recht wel. Zijn moeder zit nu nog steeds in dezelfde instelling en Spencer schrijft nog elke dag een brief, omdat hij zich schuldig voelt dat hij niet bij haar op bezoek kan gaan. Ook heeft hij nog steeds schrik dat hij dezelfde ziekte als zijn moeder zou gaan krijgen.

Zijn tijd bij de FBI was ook totaal niet vlekkeloos verlopen. Zo is hij gevangen genomen geweest en vervolgens gemarteld. Hij werd gedwongen om te kiezen welke families dood zouden gaan en zouden worden vermoord en welke er zouden blijven leven. Toen hij gemarteld werd had hij ook een bijna dood ervaring maar de man die hem gevangen hield hielp hem. Door heel die toestand was hij aan de drugs geraakt. Gelukkig was het hem gelukt om ermee te stoppen. Nooit had Spencer echt veel interesse in vrouwen en hield zich er niet mee bezig. Toch had hij iemand leren kennen. Hij had haar nooit in het echt gezien en praatte alleen maar met haar via de telefoon. Hij dacht eindelijk een echt gelukkig te zijn maar alles liep verkeerd. Zijn 'vriendin' werd ontvoert en bij hun eerste ontmoeting was ook al snel hun laatste. De ontvoerder schoot door Maeve(Spencers vriendin) haar hoofd waardoor zij dood neerviel. De ontvoerder was weg weten te geraken en het team kon haar niet meer vinden. Dat was het moment dat het helemaal verkeerd liep. spencer kreeg eerst een depressie maar geraakte erover. Hij was zelf opzoek gegaan naar de ontvoerder en had ook vakantie genomen op zijn werk. Zijn enige doel was het doden van de ontvoerder en dat was ook precies wat hij had gedaan. Hij had haar neergeschoten en dat was precies waarom hij nu in de gevangenis zit.


Random Stuff


  • Kan 20 000 woorden in 1 minuut lezen
  • Heeft een eidetische geheugen/fotografisch geheugen
  • Spencer heeft een IQ van 187
  • Hij heeft het syndroom van Asperger
  • Heeft al 4 Ph.D's *
  • Hij heeft een lichte vorm van autisme


*http://nl.wikipedia.org/wiki/Doctor_of_Philosophy

_________________"It has been said that time heals all wounds. I do not agree.
The wounds remain. In time, the mind, protecting
its sanity, covers them with scar tissue,
and the pain lessens, but it is never gone."Laatst aangepast door Spencer Reid op vr maa 29, 2013 9:30 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://alcatraz.actieforum.com
Spencer Reid
A D M I N

avatar

Aantal berichten : 91
Registratiedatum : 20-03-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Sometimes the hardest part isn't letting go, but rather, learning to start over.
Quote: Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!

BerichtOnderwerp: Re: Spencer Reid   za maa 23, 2013 10:21 pm


_________________"It has been said that time heals all wounds. I do not agree.
The wounds remain. In time, the mind, protecting
its sanity, covers them with scar tissue,
and the pain lessens, but it is never gone."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://alcatraz.actieforum.com
 
Spencer Reid
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Alcatraz :: 
 :: Sign In :: Accepted
-
Ga naar: