IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Paxton Silver

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Paxton Silver
P R I S O N E R

avatar

Aantal berichten : 10
Registratiedatum : 24-03-13

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Every cloud has a silver lining.
Quote: Stop thinking. You might lose yourself.

BerichtOnderwerp: Paxton Silver    ma maa 25, 2013 6:11 am

Paxton Silver
The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
I am here still waiting though I still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out
Statistics & Information
P.O.B Phoenix, Arizona [USA]
OccupationNone [Former sociology student]
Kind Gevangenen
Current Age 24
Parents Emmaline Silver née Rowald & John Silver
Siblings Kitty Silver
Played By Odette Annable
Written By Nadine

Appearance


Pax heeft lange bruine lokken, vaak stijl maar soms kunnen ze wat opkrullen. Ze heeft donkere wenkbrauwen en bruine ogen. Haar fysieke gezonheid is erg goed. Voordat ze in de gevangenis terecht kwam sportte ze altijd veel en dat was ook wel nodig, gezien haar omstandigheden. Daarom heeft ze een atletische, slanke bouw. Van nature heeft ze hele lange benen en een licht getinte huid.
Haar kleding stijl is meestal heel simpel; een spijkerbroek met een bloesje erop. Je zult haar niet snel in een rokje of jurkje tegenkomen, al kan ze zich wel heel erg uitsloven voor bijvoorbeeld een chique feest of gala. Met make-up kan ze goed omgaan, ze gebruikt niet te weinig en vooral niet te veel en meestal ziet ze er erg natuurlijk uit.

Personality


INTELLIGENT
Voor Pax is het lastig om haar gedachten op orde te houden. Ze vindt het lastig om zich te focussen, behalve wanneer iets haar heel erg boeit. Dit is ook aan haar gedrag te zien; ze vergeet van alles en raakt dingen kwijt. Dingen zoals namen en telefoonnummers kan ze nooit onthouden, wat nog wel eens een probleem voor haar is. Door haar uitstraling verwacht niemand van haar dat ze wel een heel intelligent persoon is. Niet overdreven, maar ze kan goed omgaan met cijfers en wetenschappen en haar best tactiek is nog altijd haar communiceren.

INDEPENDENT
Als een jong meisje in de gevangenis heeft ze het niet makkelijk. Maar ze heeft alles overleefd voor dat ze in de gevangenis terecht kwam, dus wil ze het ook overleven ín de gevangenis. Ze kan goed voor zichzelf opkomen. Meestal heeft ze er een hekel aan als ze dat voor anderen moet doen, maar uiteindelijk begint haar geweten aan haar te knagen en doet ze het toch.

CHARISTMATIC
Pax weet precies hoe ze op bepaalde mensen moet reageren en hoe ze een band met iemand kan opbouwen. Ze merkt het gedrag van mensen goed op en heeft al snel door wat voor persoon iemand is, wat voor haar een groot voordeel is, zeker in de gevangenis. Al maakt zelfs zij nog wel eens een flinke fout waardoor het soms voor komt dat iemand een grote hekel aan haar krijgt.

SARCASTIC
Ze weet als de beste sarcastische en vooral slimme opmerkingen te maken, waardoor velen haar wel mogen. Haar serieuze en depressieve kant probeert ze meestal te verbergen door te doen alsof alles een grap is, iets dat overigens veel voorkomt bij gevangenen.

RIGHTEOUS
Pax is een goed persoon, al is het bij haar lastig te merken. Iedere dag die ze in de gevangenis door moet brengen probeert ze haar pijn te verbergen, maar wanneer ze s'nachts compleet alleen is, in het donker, beginnen haar gedachten te spinnen. Haar ongelofelijke schuldgevoelens komen weer naar boven en dat is voor haar nog het ergste van alles. Ze heeft er moeite mee om haar eigen lot en dat van anderen te accepteren, vooral wanneer het in haar ogen totaal onrechtvaardig is, en daarom heeft zo soms nogal rebelse ideeën.

DECEIVING
Als een socioloog kan ze als de beste liegen. Ondanks dat ze geen koude moordenaar is, zal ze uiteindelijk toch sneller voor zichzelf kiezen. Erg betrouwbaar is ze niet, als je een loyale bondgenoot zoekt kun je beter bij iemand anders terecht. Ze is erg goed in misleiden en iemand's vertrouwen winnen, maar het kost heel veel moeite om haar eigen vertrouwen voor je te winnen.

History


Toen Pax nog maar heel jong was, werd het al bekend; ze was een slimme meid. Anders dan de anderen in haar klas vond ze het niet erg om zich bezig te houden met cijfers, lezen en schrijven. Toch was ze niet de 'nerd' van de klas, integendeel, ze had juist best goede vrienden. Maar haar vader raakte zijn baan kwijt, en haar moeder, die al werkloos was, werd ziek. Hierdoor werd alles erg moeilijk. Omdat haar vader hun huis niet meer kon betalen moesten ze verhuizen en ze hadden bijna geen geld voor een vervolgstudie, al had Pax daar alle talenten en ambitie voor. Haar moeder zou niet lang meer te leven hebben en haar laatste wens was dat haar dochter haar droom zou kunnen waarmaken; sociologie studeren. John, Pax en zelfs Kitty, haar kleine zusje, deden er alles aan om het geld op te brengen. Het geld was bij elkaar gesleept, maar net op dat moment overleed Emmaline.
Pax was hier zo door gebroken dat ze aan de drank raakte. Ze begon al haar geld te vergokken en te verspillen, en binnen twee maanden was alles weg. Alles waar haar familie zo hard voor had gewerkt. Pax kreeg een onbeschrijflijk groot schuldgevoel en dwong zichzelf om haar leven weer op de rails te krijgen, al was het maar voor haar moeder. Daarvoor moest ze eerst weer aan geld zien te komen. Helaas deed ze dat op de verkeerde manier. Ze begon aan haar studie sociologie. Een jongen, Mitch, die dezelfde opleiding deed als zij, merkte aan haar dat er iets niet klopte. Het duurde niet lang voordat ze een goede band kregen en even leek het alsof het weer goed zou komen, maar haar geld kwam van een slechte plek. Ze raakte ontzettend in de schulden en de enige manier om die schulden weer af te lossen, was door een klus te doen voor de man waar ze het geld geleend had. Hij dwong haar om iemand neer te schieten, zo dat zij in gevangenis zou belanden in plaats van hem. Er was voor Pax geen andere keus. Het moment dat ze de trekker overhaalde was misschien het moment dat ze niet langer in de geld problemen zat, maar haar schuld was alleen nog maar groter geworden. Dit was iets dat ze nooit, en dan ook nooit zou kunnen terugbetalen. Wie de vrouw ook was; dit had ze niet verdiend. Ze besefte dat dit haar eigen schuld was; het waren haar eigen stomme keuze's geweest. Uiteindelijk kwam er een rechtzaak en natuurlijk kon ze niet bewijzen dat ze gedwongen werd. Ze werd veroordeeld tot levenslang in Alcatraz, zonder dat ze een goed afscheid kon nemen van Mitch en vooral van haar familie, die nog steeds niet geloven dat ze dit echt heeft gedaan.
Random Stuff


Mitch:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spencer Reid
A D M I N

avatar

Aantal berichten : 91
Registratiedatum : 20-03-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Sometimes the hardest part isn't letting go, but rather, learning to start over.
Quote: Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!

BerichtOnderwerp: Re: Paxton Silver    di maa 26, 2013 5:18 am


_________________"It has been said that time heals all wounds. I do not agree.
The wounds remain. In time, the mind, protecting
its sanity, covers them with scar tissue,
and the pain lessens, but it is never gone."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://alcatraz.actieforum.com
 
Paxton Silver
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Alcatraz :: 
 :: Sign In :: Accepted
-
Ga naar: