IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Errand Tolkien

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Errand Tolkien
P R I S O N E R

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 25-03-13
Leeftijd : 27
Woonplaats : the Shire

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Yuya? I'll take your hand; so don't let it go, okay?
Quote: I was resentful at first and crying – I cried a lot...

BerichtOnderwerp: Errand Tolkien   do maa 28, 2013 11:05 am

Errand N.R. Tolkien
The Reason i like you?
Because it’s you. Just you.
That’s the only reason.
Statistics & Information
Full Name Errand Nathanael Reuel Tolkien
P.O.B Bloemfontein, Zuid-Afrika
Occupation Studeerde voorheen
Composition and Music Production
Kind Gevangene
Current Age 20 jaar
Parents
Father - Christopher Tolkien (†)
Mother - Leigh Eddings (†)
Siblings n.v.t.
Orientation Homosexual
Played By Seo In Guk
Written By Ryann

Appearance
Height 1.79 m
Weight 62 kg
Posture Errand is licht gespierd, hoewel het van een afstand niet zichtbaar is.
Haircolour Zwart
Eyecolour Donkerbruin
Piercings/Tattoos -
Scars -
Special features Moedervlekje onder zijn rechteroog
Style Random, praktisch en simpel

Personality
» Honest Errand is in alles wat hij doet zo eerlijk mogelijk. Hij verteld bijizonder zelden een leugen en als hij dit wel doet is dit slechts om de ander niet te kwetsen. Ook zal Errand iedereen gelijk en eerlijk behandelen.
» Strong willed Errand zal altijd tot het uiterste gaan om zijn doelen te bereiken. Hij is een echte doorzetter en zal niet snel opgeven omdat iets even niet meezit. Dit betekend overigs ook dat Errand zo koppig is dat hij soms wat tegendraads lijkt. Ook kan het doorzetten soms ten koste van hemzelf gaan.
» Intelligent Errand is slim. Niet alleen heeft hij veel boekenkennis, maar ook veel levenservaringen die hem in het leven helpen. Hij weet veel nutteloze weetjes maar heeft hij ook veel kennis op belangrijkere zaken. Hij studeerd makkelijk en kan dingen snel onthouden. Ook heeft hij een uitstekend inlevingsvermogen en kan hij goed met andere meedenken. Errand is verder ook nieuwsgierig naar alles en niets, zijn honger voor kennis niet te stillen.
» Playful Iets wat duidelijk op de voorgrond treed in Errand's karakter, is zijn speelsheid. Hij is vrolijk en blij, glimlach meestal op zijn plek en zijn lach weerklinkt vaak in de ruimte. Dit betekend echter niet meteen dat Errand kinderachtig is.
» Friendly Errand is vriendelijk tegen alles en iedereen, zelfs als jij dit niet tegen hem bent. Een glimlach is iets wat haast permanent op zijn gezicht staat en hij probeert een en al positiviteit te zijn.
» Reckless Soms kan Errand wat aan de roekeloze kant zijn. Dit wil zeggen dat hij niet altijd zijn acties fatsoenlijk doordenkt, of dat het hem gewoon niet zo veel uitmaakt.
» Caring Errand is een beetje een moedertje. Hij is zorgzaam en wil graag het iedereen naar zijn zin maken. Als iemand problemen heeft is hij er als de kippen bij om een luisterd oor te bieden. Ook als het op wondjes of iets aankomt zal Errand zich zorgen maken en de ander verzorgen.

History
Errand werd geboren in een klein, liefdevol gezin. Ze waren niet extreem rijk, maar in Bloemfontein, Zuid-Afrika kon je bijna niet rijker zijn dan de familie Tolkien. Een grote villa, een butler en een nanny, het was er allemaal. Dit betekende echter niet dat Errand meer verwend was dan andere kinderen zijn leeftijd. Dit was iets wat Errand's ouders nauwkeurig in de gaten hielden. Toen Errand drie jaar oud was, kwam zijn vader in een auto-ongeluk terecht toen hij onderweg naar huis was vanaf zijn werk. Hij stierf vrijwel meteen en had volgens de doktoren geen pijn gehad. Errand was veel te jong om echt te begrijpen wat er aan de hand was, maar begreep wel al vrij snel dat hij zijn papa niet meer zou zien.

Toch groeide Errand ondanks dit alles zonder veel tekorten op. Hij was een vrolijke, blije jongen die het iedereen naar zijn zin probeerde te maken. Een glimlach leek kenmerkend voor de jongen. Vele hadden verwacht dat deze glimlach voorgoed zou verdwijnen toen Errand twaalf was en zijn moeder stierf aan de beet van een Zwarte Mamba. Het klopte dat Errand in de eerste periode geen glimlach op zijn gezicht kon toveren. Hij voelde zich alleen en huilde dagen achtereen. De dag na de begrafenis verhuisde Errand naar zijn tante in San Francisco, zijn enige overgebleven die nu de zorg van hem op zich zou nemen. En met veel liefde en zorg, beetje bij beetje kon Errand weer glimlachen.

Errand ging in een nabijgelegen school naar de Middelbare. Hij schreef zich vrijwel meteen in voor de naschoolse muziekles; zingen en gitaar spelen iets waar hij altijd plezier in had beleefd. Hij leerde Yuya, een jongen die ook naschoolse muziekles volgde, een aantal maanden later kennen. Errand was te vroeg geweest en was gitaar aan het spelen toen ze aan de praat raakten. Op deze manier leerden ze elkaar langzaam kennen en kwam Errand langzaam steeds vaker bij Yuya en Chris, een vriend van Yuya, zitten in pauzes of tijdens hun muzieklessen. Voor ze het wisten, waren ze een echte vriendengroep.

De drie wisten wel dat ze, naast hun zang, allemaal ook nog een instrument speelden. Toen ze gewoon wat aan het praten waren over muziek, kreeg Yuya een idee. Hij wilde al langer wat in de muziek gaan doen, later, en opperde het idee om een bandje op te richten, aangezien ze toch allemaal het perfecte instrument speelden om een bandje te kunnen vormen. Errand en Chris waren gelijk enthousiast en zodoende werd de band ACE geboren. Als ACE traden ze op op schoolfeesten en in kleine cafés; op Errand's zestiende, toen de band twee jaar bestond, deden ze mee aan een bandcompetitie, waar ze derde werden.

Rond dezelfde tijd kreeg Chris een vriendin, waardoor hij niet zoveel tijd met de rest van de groep doorbracht; hierdoor trokken Errand en Yuya voornamelijk samen op. Van het leeftijdsverschil was bijna niets meer te merken; afgezien van hun lessen waren ze eigenlijk altijd samen, zowel tijdens de muzieklessen als daarbuiten. Errand ging Yuya al snel als zijn beste vriend beschouwen. Naarmate de tijd vorderde, merkte Errand echter dat hij misschien wel wat meer dan vriendschap voor Yuya voelde. Hij had altijd al geweten dat hij homoseksueel was en was hier verder ook niet beschaamd of iets over. Hij begon steeds meer blikken te werpen richting Yuya. Hij kon het niet helpen. En mochten hun blikken toevallig kruisen? Dan keek Errand snel weer weg, waarna hij zijn wangen voelde gloeien. Hij wist niet of Yuya ook toevallig op jongens viel en Errand was niet echt van plan het te vragen, bang voor een eventuele slechte reactie.

Enkele maanden later, echter, waren Yuya en Errand alleen in het muziekhok tijdens de lunch om aan een nieuw nummer te werken; er waren enkele zinnen in een van de coupletten die niet helemaal soepel liepen met de muziek, dus bogen ze zich er samen over. Chris was wederom bij zijn vriendin. Om de een of andere reden zaten ze dicht bij elkaar, maar dit gebeurde wel vaker, dus Errand dacht er in eerste instantie niet te veel van. Hij probeerde gewoon even van het moment te genieten terwijl hij soms een blik Yuya's kant opwierp. Plots, vanuit het niets, voelde Errand opeens een lichte druk tegen zijn lippen. Een kus, realiseerde Errand zich al snel. En Yuya die hem gegeven had! Het was maar een korte kus, veel te kort naar Errand's mening, want al snel leunde Yuya weer weg. Errand voelde opeens zoveel geluk en warmte in hem opwellen dat hij een giechel niet kon onderdrukken, gevolgt door een brede glimlach. Al snel barstten ze allebei in lachen uit, gewoon omdat de situatie zo ongelofelijk onmogelijk was.

Hoewel geen van tweeën het formeel had gevraagd, gingen ze er allebei wel van uit dat ze ongeveer exclusive waren. Ze schaamden zich absoluut niet voor hun relatie, maar liepen er ook niet mee te koop, vooral omdat ze niet wilden dat Chris erachter kwam, dit omdat ze niet wilden dat de groepsdynamiek zou veranderen. ACE ging verder zoals altijd, voor nog ongeveer een jaar tot Yuya op een dag, toen Errand zeventien was, voor zijn deur stond. Hij vertelde hem wat er was gebeurd en Errand wist wat er ging komen; de bepakte tassen het al eerder verraad hebbend. Errand voelde zich verschrikkelijk en ongelofelijk verdrietig, maar wist dat hij Yuya moest laten gaan. Hij hield ten slotte van hem en wou alleen maar het beste voor hem. En zo was het dat Yuya naar New York vertrok.

Errand verdiepte zich hierna voornamelijk in z'n muziek, dit hem helpend om toch een beetje over zijn gebroken hart heen te komen. Hij trok automatisch iets meer met Chris op, niet echt iemand anders hebbend. Hij had voorheen vrienden gehad van zijn eigen leeftijd, maar nadat hij zoveel met Chris en Yuya begon op te trekken verloor hij al snel het contact met hen. Heel erg vond Errand het echter niet; Chris was een goeie vriend. Toch kon Errand het niet laten om elke dag opnieuw te wensen dat Yuya naar hem terug zou komen, ook al was deze wens misschien wat zelfzuchtig. Het duurde nog twee jaar voor Errand Yuya weer kon zien en hij kon niet gelukkiger zijn. Hij wist niet echt hoe de situatie nu zou zijn tussen hun, elkaar al twee jaar niet hebbend gezien. Zoals viel te verwachten was de eerste tijd na Yuya's terugkeer inderdaad wat awkward, maar al snel leek het of hij nooit was weggeweest.

In dat jaar begon Errand met zijn studie. Hij had klaarblijkelijk de afgelopen twee jaar niet voor niets zo hard aan zijn muziek gewerkt en de opleiding Composition and Music Production leken blij hem erbij te hebben. Het was mede dankzij de nieuwe drukte en het vele werk op school, maar ook door Yuya's nieuwe baan als bewaker dat ze elkaar wat minder vaak kon zien. De keren dat ze echter wel bij elkaar waren voelde Errand zich alsof hij in de zevende hemel was beland. Het gevoel van tijdens zijn eerste kus was nooit echt weggegaan en voelde zich nog steeds warm en blij van binnen.

Het was een dag als ieder ander toen Errand's leven een akelige twist kreeg. Hij was net op weg naar huis toen hij onderweg Chris tegen het lijf liep. Ze besloten samen af te lopen en ze sloegen een steegje in; een enorme afkorting om thuis te komen. Chris leek zich ietwat vreemd te gedragen en Errand begon zich lichte zorgen te maken. Hij vroeg al gauw of Chris in orde was. Het antwoord was een ruwe duw tegen de muur, zijn armen naast zijn hoofd gedrukt. 'Yuya heeft ook echt alles. De looks. Het talent. Hij is populair,' schreeuwde Chris in Errand zijn gezicht. 'Hij heeft echt alles. Zelfs jou! Maar niet langer. Nu ben je van mij!' Errand, absoluut niet traag van begrip, begreep meteen waar dit naartoe liep en hij probeerde zich los te wurmen. Chris begon Errand haastig van zijn kleding te ontdoen en Errand schreeuwde dat hij hem moest laten gaan en probeerde hem te schoppen en te slaan. Errand's kleding waren al uit toen Chris onhandig met zijn eigen riem aan de gang ging, maar niet voordat hij Errand op de grond had gedrukt en hij bovenop hem ging zitten om hem op deze manier niet te laten ontsnappen. Errand's armen waren nu vrij en Errand begon Chris te slaan en van hem af te duwen. Tevergeefs. Chris had zijn broek al uit en leunde voorover om Errand een kus proberen te geven, zoals hij Yuya zo vaak had zien doen. Errand zag zijn kans en wikkelde zijn handen rond Chris zijn nek.

Het was nooit de bedoeling geweest Chris te vermoorden. Nooit. En hij kon zich niet schuldiger voelen. Hij rolde zichzelf tot een bal en wachtte al huilend bij Chris zijn lichaam tot een politie agent hen vond.

Errand's eerste ingeving toen hij op het politiebureau kwam was Yuya bellen. Huilend, snikkend en in halve hysterie probeerde Errand te vertellen wat er was gebeurd. Errand was bang. Zo bang voor wat hem te wachten stond. De rechtzaak kwam en Errand werd schuldig bevonden aan doodslag en veroordeeld tot een celstraf. Errand wist niet wat hem overkwam. Was het geen zelfverdediging? Het werd hem al snel duidelijk dat Chris' vader een republiekse politicus was en dat hij er alles aan had gedaan Errand te laten boeten. Errand was ten einde raad en wist zich geen weg meer toen het hoger beroep werd afgewezen. En met het feit dat hij naar Alcatraz zou moeten, wist Errand niet of hij zich gerustgesteld moest voelen.

Random Stuff
Hobbies Zingen, gitaar spelen, mountainbiken, moederen, glimlachen, rondhangen
Likes Yuya, sneeuw, dieren, socialiseren, zure matjes, muziek
Dislikes Alleen zijn, onweer, liegen, chocola, Alcatraz, de rechtbank, corruptie
Fears Alleen zijn, onweer
Turn ons Vriendelijk, goed verzorgd, lieve glimlach, spontaan, diervriendelijk, aandacht gevend
Turn offs Ongemanierd, te stil, te eigenwijs, agressiviteit, zweetlucht
Habits Glimlachen
Languages Engels, Afrikaans, Japanese

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spencer Reid
A D M I N

avatar

Aantal berichten : 91
Registratiedatum : 20-03-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Sometimes the hardest part isn't letting go, but rather, learning to start over.
Quote: Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!

BerichtOnderwerp: Re: Errand Tolkien   vr maa 29, 2013 5:45 am


_________________"It has been said that time heals all wounds. I do not agree.
The wounds remain. In time, the mind, protecting
its sanity, covers them with scar tissue,
and the pain lessens, but it is never gone."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://alcatraz.actieforum.com
 
Errand Tolkien
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Alcatraz :: 
 :: Sign In :: Accepted
-
Ga naar: