IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Elaine Murray

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Elaine Murray
G U A R D

avatar

Aantal berichten : 12
Registratiedatum : 28-03-13

Character sheet
Soort: Bewaker
Liefde:
Quote:

BerichtOnderwerp: Elaine Murray   vr maa 29, 2013 9:11 am

Elaine Murray
Don't cry because it's over, smile because it happened
Statistics & Information
P.O.B York, Amerika
Occupation Bewaker
Kind Bewaker
Current Age 22 years
Parents real father: Finn Hushton
Mother: Claudia Murray
Stephfather: >Edwin Davis
Siblings Dustin Murray
Played By Alona Tal
Written By Kaat

Appearance


Lengte: 1.71m
Haarkleur: blond
Oogkleur: Bruin
Gewicht: 56kg

Elaine heeft licht golvend blond haar, die ze meestal los op haar schouders laat hangen en chocolade bruine ogen die recht in je ziel lijken te kijken. Ze is ongeveer 1.71m lang en heeft een vrij normale lichaamsbouw voor haar grootte. Qua kleding heeft ze in haar vrije tijd meestal gewoon simpele spijkerbroek met een t-shirt en een groen jasje.

Personality

♣ Je zou het niet snel zeggen, maar eigenlijk is Elaine een redelijk gevoelige dame. Er hoeft nog maar iets over haar overleden broer gezegd te worden, of ze kan in tranen uitbarsten. Dat is dan ook direct de reden dat niemand in de gevangenis weet dat ze een broer had en dat iedereen dus denk dat ze enigskind is. Voor de rest is ze tegenover de gevangen altijd redelijk hard, maar vanaf het moment dat ze alleen bij haar collega’s is kan die hardheid langzaam wegsmelten en leer je haar wat meer gevoelige kant kennen.

♣ Zolang ze haar werkt doet, probeert Elaine zo kalm mogelijk te blijven. Meestal lukt dit ook wel, maar er zijn zo van die momenten dat ze het even niet kan hebben waardoor ze haar woede meestal op een gevangene afkoelt. Natuurlijk is ze niet altijd kwaad als ze gevangen moet straffen, maar zelfs dan houdt ze zich meestal niet in aangezien ze er heilig van overtuigd is dat ze het gewoon verdienen om gestraft te worden.

♣ Wijsheid en moed zijn twee dingen die heel dicht bij elkaar staan, maar toch zoveel van elkaar verschillen. De meeste mensen die moedig willen zijn, zijn meestal ook nog eens erg dom waardoor ze hun eigen doodvonnis tekenen. Elaine probeert wijs te zijn en zich buiten zaken te houden waarvan ze weet dat ze die aan zal kunnen. Er zijn al veel mensen die door zogenaamde moed gestorven zijn terwijl er ook een andere manier was om een probleem op te lossen.

♣ Elaine hoeft maar een keer een boek of iets dergelijks te lezen en ze weet na een paar dagen nog precies wat er in dat boek stond. Vraag haar iets wat zoveel jaar geleden gebeurd is en ze kan perfect antwoorden zonder aarzelen. Spijtig genoeg zijn er ook nadelen aan dat fotografisch geheugen. Zo kan ze bijvoorbeeld moeilijk dingen vergeten die in het verleden gebeurt zijn. Elk detail weet ze nog en zal ze waarschijnlijk nooit meer echt vergeten. Natuurlijk zijn er ook momenten die ze nooit zou willen vergeten, momenten waar vrienden en familie bij betrokken zijn.

♣ Het is niet makkelijk om de dame dingen wijs te maken aangezien ze meestal wel ziet wanneer iemand liegt of de waarheid verteld. Die dingen heeft ze geleerd van haar moeder, voordat ze helemaal niet meer naar haar omkeek. Natuurlijk zijn er nog altijd mensen die haar wel kunnen beetnemen aangezien ze niet altijd even opmerkzaam is.


History


Elaine heeft een jeugd gehad die mensen nooit zouden kunnen raden als ze haar zien. Meestal loopt ze redelijk opgewekt rond, rept geen woord over haar thuissituatie en blijft alles van de positieve kant bekijken. Er zijn eigenlijk maar een handjevol mensen die weren hoe het nu eigenlijk zit en voor de rest heeft niemand er zaken mee. De vrouw was geboren in een gezin dat op een vreemde manier was samengesteld. Haar ouders waren niet getrouwd, hadden niet eens een relatie. Je kent het wel, jonge mensen die elkaar op een feest leren kennen en het nodig vinden om samen het bed te delen. Natuurlijk deden ze het onveilig en van het een kwam het ander. Elaine was het resultaat van dat avontuurtje en aangezien haar vader haar helemaal niet wilde hebben, verdween deze gewoon, liet zijn dochter in de steek, erkende haar niet eens. Zo kreeg het meisje dus de achternaam van haar moeder en werd ze door de vrouw opgevoed. Toen ze een leeftijd van zes bereikt had, had haar moeder al en andere vent gevonden en was ook van hem zwanger geraakt. Het was een gezonde jongen waar zijn moeder de eerste tien jaar voor zorgde, maar daarna niet eens meer naar omkeek. Elke avond kwamen de vrouw en Edwin dronken thuis en lieten hen maar verhongeren. Vanaf dat moment nam het meisje de verantwoordelijkheid op zich om voor haar broertje te zorgen. In de kleuterschool was haar leven altijd rozenkleur en maneschijn en amuseerde ze zich te pletter met Carol. Pas vanaf haar zestiende begon de miserie pas en kwam ze altijd te laat op school omdat ze haar zusje weg moest brengen. De band met Carol ging daardoor niet kapot, integendeel. Door de jaren was het alleen maar sterker geworden en door haar fotografisch geheugen slaagde ze voor elk jaar. Zo kwam ze door haar middelbare school heen en lachte vrolijk mee met de grapjes die rondgingen. Op school was ze altijd vrolijk en dat bleef duren totdat ze thuiskwam. Met Dustin ging het alsmaar slechter en na een tijdje zag ze hem niet eens meer. Hij zat aan de drugs, ging altijd met de verkeerde mensen om en bleef soms dagenlang weg. Vanaf dat moment voelde Elaine zich eenzaam, was het net alsof iedereen haar in de steek gelaten had. Dustin was altijd weg en zijn moeder en stiefvader keken niet eens meer naar hun kinderen om. Het kon hun echt niet boeien wat er met hun kinderen gebeurden, voor hun part bestonden ze niet eens.

Toch was er altijd een iemand die haar altijd opving als ze het moeilijk had. Carol zorgde er altijd voor dat er toch een lach op haar gezicht kon verschenen als ze het moeilijk had. Het meisje hielp haar ook met haar broer, om hem terug op het juiste spoor te krijgen en dit begon ook te lukken, totdat zijn dealer hem vermoordde. Elaine’s leven stortte helemaal in en bijna uit wraak is ze gaan solliciteren om bewaakster te worden in Alcatraz nadat ze er achter was gekomen dat de moordenaar van haar broer ook naar daar is gestuurd.

Random Stuff

Wordt later misschien nog ingevult. X3

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spencer Reid
A D M I N

avatar

Aantal berichten : 91
Registratiedatum : 20-03-13
Leeftijd : 21
Woonplaats : Narnia 8D

Character sheet
Soort: Gevangenen
Liefde: Sometimes the hardest part isn't letting go, but rather, learning to start over.
Quote: Look at me. Without a gun I look like a teacher's assistant!

BerichtOnderwerp: Re: Elaine Murray   vr maa 29, 2013 9:17 am


_________________"It has been said that time heals all wounds. I do not agree.
The wounds remain. In time, the mind, protecting
its sanity, covers them with scar tissue,
and the pain lessens, but it is never gone."

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://alcatraz.actieforum.com
 
Elaine Murray
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Alcatraz :: 
 :: Sign In :: Accepted
-
Ga naar: